Gratineret krebsehale pasta i cocotte.

Gratineret krebsehale pasta i cocotte.


4 cocotter.

Ingredienser:

200 gram krebsehaler

1 løg

2 fed hvidløg

20-25 san marzano tomater

fløde

Frisk oregano og basilikum

parmesan

hvidvin

smør

100 gram pasta, kogt.

I en lille gryde smeltes lidt smør, og finthakket løg og hvidløg svitses godt af, så tilsættes hvidvinen, og når den er kraftigt reduceret, så tilsættes tomater, som er skåret i mindre stykker, lidt mere hvidvin, og fløden, det skal simre ca. 5 min ved lav varme. Så røres det sammen med pastaen og de friske basilikum og oregano blade, samt krebsehaler, og fordeles i cocotterne, som drysses med rigeligt reven parmesan.

De skal have ca. 25 min ved 200 grader. Server med et godt flute og en god hvidvin!

Related Posts with Thumbnails
Print Friendly

Dette indlæg blev postet søndag 10 oktober, 2010 kl. 6:01 pm og er arkiveret under Cocotte retter.. Du kan poste en kommentar og følge en hvilken som helst respons til dette indlæg igennem RSS 2.0 feed.

4 Kommentarer Smid en kommentar!

    Klidmoster said:

    okt. 10, 2010

    Uhm, det ser dejligt ud :-) Køber du frosne krebsehaler eller dem i lage?

    Newyorkerbyheart said:

    okt. 14, 2010

    Hov, denne er da undsluppet min opmærksomhed! Kan se at du er i en cocotte periode :-D

    Mange hilsner
    Birthe

    Faster Philip said:

    okt. 14, 2010

    Jaaaa det er jo min cocotte føljeton, den kommer til at strække sig over efteråret og vinteren, indtil videre, kan slet ikke stoppe med at lave småretter i cocotterne!

    De bedste hilsner

    Faster Philip

    Faster Philip said:

    okt. 15, 2010

    # Klidmoster – Jeg forsøger så vidt muligt at købe friske jomfruhummerhaler. Men ellers dem på frost der ikke er kogte. Jeg er ik så vild med dem i lage, det er svært at stege / koge videre på dem uden de blir seje / hårde.

    De bedste hilsner

    Faster Philip

Smid en kommentar!