Rejecocktail Variant, sidedish af kammuslinger med blomkålspure og en pisket guacomole.

Nymodens rejecocktail, sidedish af kammuslinger med blomkålspure og pisket guacomole.

Nymodens rejecocktail, sidedish af kammuslinger med blomkålspure og pisket guacomole.


4 pers.

Ingredienser:

200 gram rejer.

1 pose radiser

1 gul peberfrugt

1/2 blomkål

salat, fx. spæde salat blade.

2 skalotteløg

3 fed hvidløg

1 avocado

5-6 cocktail tomater på stilk

5 spsk creme fraiche

smør

fløde

salt

peber

saften fra 1 lime

ketchup

sennep

worchestersauce

Først snittede jeg radiser, løg, tomater og peberfrugt, rigtig rigtig fint. Derefter salatbladene. Dernæst moste jeg avocadoen, som jeg piskede med en lille smule lime saft, en skefuld creme fraiche, og et par skefulde flødeskum, jeg rørte 1 spsk tomater, løg og lidt hvidløg samt salt og peber i.

Så plukkede jeg blomkålet i mindre buketter og kom en spsk smør i en gryde, hvorefter jeg “stegte” blomkålen gylden, og tilsatte salt, peber, worchestersauce og fløde og lagde låg på, og lod den koge “mør” og reducere kraftigt i væde.

Samtidigt rørte jeg en thousand island dressing af, creme fraiche, lidt hvidløg, lidt god ketchup, meget lidt sennep, og lidt lime saft. smagte til med salt og peber.

På en skoldhed pande med en lille smule smør på stegte jeg mine kammuslinger, de skal endelig ikke ha for meget så blir de seje! Anrettede en kammusling ovenpå en skefuld guacomole, og en ovenpå blomkålspure´en som jeg lige piskede kraftigt igennem inden servering, og samlede rejecocktailen i en skål, med thousand island. Velbekommen.

Ps. et godt brød er slet ikke nogen dårlig ide, ej heller at servere champagne til =D

Related Posts with Thumbnails
Print Friendly

Dette indlæg blev postet mandag 24 maj, 2010 kl. 5:47 pm og er arkiveret under Forretter, Salater. Du kan poste en kommentar og følge en hvilken som helst respons til dette indlæg igennem RSS 2.0 feed.

2 Kommentarer Smid en kommentar!

    Klidmoster said:

    maj. 26, 2010

    En moderne klassiker er født :-)

    Faster Philip said:

    jun. 1, 2010

    Hej Klidmoster ;-)

    Hehe det kan man vel godt sige. Godt var det ihvertfald, utrolig som blomkål også kan smage!

    De bedste hilsner

    Faster Philip

Smid en kommentar!